ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI - 24 Kasım İlkokulu

Mrt

"Matematik Artık Eğlenmatik" adlı eTwinning projesi kapsamında okulumuz 3-F sınıfı öğretmeni Mustafa Köle ve öğrencileri " Güvenli İnternet" adlı çevrimiçi eğitime katıldılar...Aynı zamanda proje paydaşlarının da katıldığı eğitimde öğrenciler önemli bilgiler edindiklerini belirterek artık daha dikkatli olacaklarını söyleyerek öğretmenlerine teşekkür etti.

Mrt

Okulumuz 3-F sınıf öğretmeni Mustafa Köle'nin de üyesi olduğu "Matematik Artık Eğlenmatik" adlı eTwinning projesi başlamıştır. Öğretmenimiz projenin amaçlarını şu şekilde açıklamıştır.:

" Okullarımızda öğrencilerin matematiğe karşı ön yargılarının olduğunu bilinen bir gerçektir. Bu ön yargıyı kırabilmek için ilkokuldan itibaren çocukların matematiği bir çeşit oyun ve keyifli bi iş olarak görmelerini amaçlıyoruz. bizler de bu amaçla çeşitli dijital uygulamaları web 2.0 araçlarını öğrenip uygulamak, Bilişim ve kodlama derslerinden faydalanmak istiyoruz. Sadece dijitale bağlı kalarak değil aynı zamanda farklı materyallerden ve geri dönüşüm atıklarından da matematik ile ilgili etkinlikler, oyunlar ve yarışmalar yapmak ve tüm bunları yaparken öğrenciyi merkeze almak, yaparak tasarlayarak eğlenerek öğremelerine rehberlik etmek amaçlarımız arasında yer almaktadır.