ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI - 24 Kasım İlkokulu

Kelime türetme oyun oynandı ve masal okumaları yapıldı

Bazı sınıflarımız masalları canlandırdılar

Mrt

Osmangazi Üniversitesi Hemşirelik Bölümü öğrencileri tarafindan okulumuz öğrencilerine hijyen eğitimi verildi.

Mrt

Okulumuz 4/C sınıfı öğrencileri sınıf öğretmenleri Songül Yücesan  rehberliğinde

18 Mart Çanakkale Zaferini Kutlamak ve Şehitleri anmak amacıyla; yaşanan gerçek hayat hikayelerinden   tiyatro, drama , oratoryo, koro gösterileri ile kesitler sundular.

Mrt

Emekli Tarih Öğretmenimiz İsmail HANIZ'a okuduğu BAYRAK Şiiri ile programımıza katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Aynı zamanda okulumuzda gerçekleştirilen İstiklal Marşını Güzel Okuma yarışması kapsamında dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini verdik.

Okul Birincisi 4/D sınıfından Karaca YURDAER

Okul İkincisi 3/F sınıfından Sema Nur DİKEN

Okul Üçüncüsü 2/D sınıfından Hasan Efe ÖZÇELİK

1.sınıflar arasında ise birinci 1/F sınıfından Mevanur KARTALER, ikinci 1/E sınıfından Elisa ÖZŞEKER, üçüncü 1/B sınıfından Muhammed Çınar TAŞDENİZ

öğrencilerimizi tebrik ederiz...

Mrt

Şubat ayı dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında kültürel etkinliklere yer verildi. Çocuklara kültürümüzde önemli yeri olan Nasrettin Hoca, Barış Manço ve keloğlan tanıtılıp etkinlikler yapıldı . Saz çalan bir velimiz sınıfa davet edilerek çocuklar kültürel müzik aleti saz ile tanıştırıldı . Saz eşliğinde türküler söylendi.

Mrt

Okulumuzda deprem farkındalığı yaratmak ve deprem anında neler yapılması gerektiğini anlamak amacıyla deprem tatbikatı yapıldı.

Şbt

Okulumuzda Şubat ayı boyunca "Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsaminda; "Anlat Bakalim", "Atasözü/Deyim Anlatma" ve "Atasözü/Deyim Resimleme" etkinlikleri gerçekleştirildi

Şbt

Ock

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının ilk karneleri dağıtıldı. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Ock